CALA DE BOU HEALTH CENTRE

Project reform and one floor extension of the local Health centre of Cala de Bou town.

Description

The Health centre of Cala de Bou had the need to expand the space of the medical centre, which before the remodelling process had a surface area of 470,05 m2. The one floor extension has added 171,33 m2 of the space in disposal of the local public. The final space has exceeded 641 m2 and the number of consultations has doubled thanks to this reconstruction project. The works included the installation of the elevator and also stair access to the newly built first floor, that extended original building.

Project details

Beginning: July 2020

End: March 2021

Location: Av. Sant Agustí, 82, Sant Josep de sa Talaia

Promoter: Ayuntamiento de Sant Josep de Sa Talaia

Project costs: 356,288,30 €